Elektronische facturatie (PEPPOL)

Conformite PEPPOL garantie pour vos factures
Conformite PEPPOL garantie pour vos factures 5

Eenvoudige en intelligente facturatie voor zelfstandigen en bedrijven

Conformite PEPPOL garantie pour vos factures 5

Genereer gratis facturen in een paar klikken

Ontvang betalingen sneller dankzij onze gevarieerde betaalopties

Je facturen voldoen automatisch aan de Belgische regelgeving

Uw elektronische facturatie is slechts een klik verwijderd

Bespaar tijd, verminder fouten en voldoe moeiteloos aan de voorschriften. Concentreer je op wat echt belangrijk voor je is, terwijl onze oplossing voor de rest zorgt.

Betalingen volgen en traceren

Met online facturatie is het eenvoudig om de status van facturen te volgen en snel te weten te komen of ze betaald zijn.

Verbeterde beveiliging

Je gegevens worden volledig beschermd en voldoen aan de strengste beveiligingsnormen.

Onbeperkte toegang, waar je ook bent.

Beheer je accounts eenvoudig vanaf elk apparaat.

Gratis en zonder verplichtingen

Smartpay
Smartpay 1

Laat je klanten hun rekeningen online betalen voor slechts €0,35/Bancontact transactie.

  • Secure Link Payment : Integreer een betaallink rechtstreeks in je digitale facturen. Je klanten hoeven alleen maar te klikken, de gewenste betaalmethode te kiezen en klaar is kees.

  • Betaling via QR-Code : Genereer automatisch unieke QR-codes voor elke factuur. Je klanten kunnen de code eenvoudigweg scannen met hun smartphone voor onmiddellijke toegang tot online betaalopties.

Alles wat je moet weten over elektronisch factureren.

Ja, alle facturen gegenereerd door Smart4Invest voldoen aan de huidige wettelijke vereisten. Wij zorgen ervoor dat onze facturatieoplossingen voldoen aan de specifieke fiscale en boekhoudkundige vereisten van elke regio om de geldigheid van uw documenten voor belastingaangiften en -controles te garanderen.

Je klanten kunnen op afstand betalen via een beveiligde link op de factuur of door een unieke QR-code te scannen. Deze opties maken het gemakkelijk voor hen om hun facturen online te betalen met de betaalmethode van hun voorkeur.

Smart4Invest aanvaardt verschillende betalingsmethoden, waaronder bankkaarten (Bancontact, Mastercard, Visa,…), overschrijvingen, betalingen via Google Pay, Apple Pay en meer. Zo kunnen je klanten de optie kiezen die hen het beste uitkomts.

e kunt de status van je facturen in realtime volgen via ons gecentraliseerde dashboard. Je ontvangt meldingen voor elke ontvangen betaling en wordt onmiddellijk op de hoogte gebracht als een factuur onbetaald blijft.